Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Download WWE Raw pentru pc

Are you a fan of WWE Raw? If you like the TV show, you're going to get a love the PC game, the WWE Raw game that’s sure to keep wrestling fans on the edge of their seats.

WWE RawThe WWE Raw graphics are really impressive. From the adrenaline-filled opening to the pumping music and excellent crowd details, the whole thing is impressive from the moment it starts. The wrestling itself doesn't let the game down either - it's believable and doesn't lose any detail during gameplay

Download Call of Duty 4 pentru pc

Call of Duty 4: Modern Warfare este primul joc din seria Call of Duty a carui actiune nu va mai avea loc in Al Doilea Razboi Mondial. Jocul este dezvoltat de Infinity Ward si va fi lansat de Activision in jurul datei de 30 Octombrie 2007 pentru platformele PC, Xbox 360, PlayStation 3, si Nintendo DS.Call of Duty 4 Modern Warfare

Actiunea lui Call of Duty 4 este plasata in Orientul Mijlociu si in Europa de Est avandu-l la baza intrigii pe Zakhaev, un nationalist rus care incearca sa-si aduca pamantul natal inapoi in vremea Uniunii Sovietice. Impreuna cu un aliat din Orientul Mijlociu, Al-Assad, incearca sa distraga atentia serviciilor americane de la operatiunile lor din Rusia.
Serviciile britanice si rusesti il monitorizeaza pe Zakhaev si reusesc sa desluseasca planurile sale cu adevarat.

Modul de lupta

Povestea jocului este spusa din punctele de vedere ale unui soldat SAS britanic, al unui soldat din trupele rusesti Spetsnaz si din partea unui puscas marin american din trupele SEALs.

Jucatorii se vor angaja in diferite tipuri de lupta, de la razboiul urban pana la asaltul navelor marine. Soldatii vor avea mai multe tipuri de arme si tehnici militare moderne. Vor fi niveluri in care gamerii vor avea ocazia sa conduca tancuri prin satele Orientului Mijlociu si chiar sa se angajeze in lupte aviatice avand la dispozitie cele mai noi modele de elicoptere.

Call of Duty 4: Modern Warfare va avea un nou mod care se va chema "Realism Mode". In acest gen de joc, o singura impuscatura in piept sau in cap poate fi fatala, pe cand o impuscatura in picior poate cauza prabusirea personajului la pamant.

Grafica jocului va avea efecte spectaculoase, surse afirmand ca va fi folosita tehnologia DirectX 9 si vor fi folosite mai putine poligoane. Transpiratia, distorsiunea caldurii in explozii si chiar cea emanata de motoarele vehiculelor vor contribui la realismul si efectele vizuale in Call of Duty 4.

Download Tropico 4 joc pentru pc

Tropico 4 este un nou joc de strategie dezvoltat de Haemimont Games si Kalypso Media, titlul urmand sa fie lansat pentru PC si Xbox 360. Initial, varianta PC a jocului va ajunge pe rafturile magazinelor in prima jumatate a anului 2011, data de lansare a variantei pentru Xbox 360 urmand sa fie anuntata lunile viitoare.

Noul Tropico va avea o noua campanie cu peste 20 de misiuni, care vor avea loc pe 10 harti noi. Deasemenea, fata de Tropico 3, jocul va include 20 de cladiri noi, printre care mall-uri, mauzolee, parcuri de distractie si burse de valori. Pentru a da un impuls economiei, Tropico 4 va dispune de un sistem de import-export, jucatorii avand ocazia sa comercialize produse cu tarile invecinate.

Varianta pentru PC va avea si un sistem integrat online care va permite gamerilor sa comunice via Facebook si Twitter.

Download Alien Shooter joc pc

sute de creaturi insetate de sange invadeaza birourile si depozitele armatei. Trebuie sa cureti fiecare nivel de creaturile care iti vor sangele.


Download

Download Achtung Panzer: Kharkov 1943

Dezvoltatorii au recreat cu acuratete intreaga regiune, precum si vehicule, arme sau unitati de artilerie.

Achtung Panzer: Kharkov 1943 va fi lansat la sfarsitul lunii februarie 2010, acest demo oferind doar cateva misiuni din titlul celor de la Paradox Interactive.

Achtung Panzer: Kharkov 1943 Download DemoKharkov 1943 le va da ocazia jucatorilor sa aleaga intre Armata Rosie si armata germana, intr-o serie de misiuni ce au la baza luptele date in cea de-a treia campanie din jurul orasului Harkov (in prezent, parte a Ucrainei).








Download The Sims 3 pentru pc

Descriere The Sims 3

Electronic Arts a anunţat lansarea jocului The Sims 3 , cu un motor grafic nou, îmbunătăţit, dar şi cu posibilitatea jucătorului de a controla un Sim nu doar într-o casa, ci în tot cartierul. Printre noile elemente aduse de T he Sims 3 se numără cartierul deschis, un nou modul de creare a personajului, noi personalităţi realiste si opţiuni nelimitate de adaptare.

Download Ferrari Virtual Race

Descriere Ferrari Virtual Race

Simulatorul auto Ferrari Virtual Race îţi pune pe masă cheile de la trei modele Ferrari de top - 599 GTB Fiorano, 612 Scaglietti şi 430 Scuderia. Tunează-le în atelierul virtual, iar apoi forjează-le pe legendarul circuit Mugello! În viitoarea versiune, numărul maşinilor disponibile va creşte cu încă trei modele: California, F430 şi F430 Spider.

 

Download NFS Shift pentru pc



Descriere NFS Shift Demo

Acesta este demo-ul de NFS Shift, mult aşteptatul simulator auto din acest an. Cele cinci maşini disponibile în versiunea demo sunt BMW M3 (E46), Dodge Viper SRT10, Lotus Elise 111R, Nissan GT-R şi Pagani Zonda F, ultima fiind deblocabilă în urma mai multor curse. Fişierul din care se instalează NFS Shift Demo are aproximativ 1,13 GB.

Download Avatar pentru pc

Fără vreun anunţ oficial, jocul pentru PC Avatar şi-a făcut apariţia pe Internet, pe site-ul de promovare al Coca Cola Zero din Germania. De ce acolo? Probabil că ar trebui să-l întrebăm chiar pe James Cameron. Regizorul a apelat la cei de la Ubisoft pentru a crea un joc după filmul ce va fi lansat pe 18 decembrie în cinematografele noastre. El poate fi considerat un shooter third-person cu elemente RPG.

 

Download Perfect Day: The Deluxe Wedding Planner

Pret: Gratis | Platforma: Windows | Licenta: Free | Limitari: Nici una
 
 Ziua casatoriei tale se apropie lasa deoparte hartia si creionul si foloseste acest program pentru organizarea perfecta a nuntii tale. De la planificarea bugetului si realizarea listei invitatilor la asezarea la masa a invitatilor acest program nu va lasa sa uitati nici un aspect al nuntii.

Licenta: Free
Marime: 10.1 Mb

Download Limba Germana pentru incepatori pe pc

Pret: Gratis | Platforma: Windows | Licenta: Free | Limitari: Nici una
 
 German for Beginners un program gratuit, pentru incepatorii, pentru invatarea limbii germane.
Cursul cuprinde 20 de lectii, multe exemple practice precum si fisiere audio pentru pronuntie.
 

Download Tabelul Periodic al Elementelor

Pret: Gratis | Platforma:  | Licenta: Free | Limitari: 
 
 Nici unaEste o aplicatie ce contine toate elementele din Tabelul Periodic, cu imaginile elementelor in starea lor naturala.

Caracteristici:
* Informatii detaliate pentru fiecare element
* Imagini pentru fiecare element
* Glosar
* Proprietatile elemntelor
* Biografiile celor ce le-au descoperit
* Posibilitatea de a vedea starea elementelor la orice temperatura
* Posibilitatea de cautare
 
 
Tabelul Periodic al Elementelor

Download NASA World Wind program full

Pret: Gratis | Platforma: Windows | Licenta: Free | Limitari: Nici una

NASA World Wind este un glob virtual grafic 3D. Combina imagini NASA generate de sateliti.

World Wind iti permite sa vizualizezi terenul Pamantului in format 3D ca si cum ai fi intr-adevar in cosmos.


NASA World Wind

Inside The Beast 2 full pc

Pret: Gratis | Platforma: Windows | Licenta: Free | Limitari: Nici una

Inside The Beast este un joc 3D First Person Shooter (FPS) gratuit.
Esti in interiorul unei bestii si te lupti cu mai multe feluri de aratari: fantome, zombi, scheleti, mutanti etc. pentru anihilarea bestiei.


 Inside The Beast 2.0

DOWNLOAD Gunbound 8.01 full pc

Pret: Gratis | Platforma: Windows | Licenta: Free | Limitari: Nici una

Gunbound este un joc in genul la Worms, doar ca de data aceasta joci cu tancuri denumite "Mobiles" impotriva altor jucatori pe care trebuie sa-i impusti si sa-i omori.

Caracteristici:
* te poti juca cu 16 tancuri diferite
* tipuri de armuri unice
* poti folosi diferite strategii de lupta
* iti poti personaliza avatarul
* cerinte: placa video 3D si DirectX 8.1 sau mai nou


 Gunbound 8.01

DOWNLOAD Spanzuratoarea joc full pc Romana

Pret: Gratis | Platforma: Windows | Licenta: Free | Limitari: Nici una

Joc - spanzuratoarea cu grafica, efecte si punctaj.
Contine 7 categorii: Animale, Calculatoare, Actori, Cantareti, Tari, Orase, Diverse
In total, baza de date contine 1344 de cuvinte.

Conditii de sistem:
Intel/AMD 450MHz,128MB RAM, Sound card


 Spanzuratoarea

DOWNLOAD Butterfly Hunt 1.35.25

Dupa cum spune si numele, trebuie sa prinzi fluturi.


 Butterfly Hunt 1.35.25

DOWNLOAD Deluxe Ski Jump 3 1.3

Sarituri cu schiurile, un joc interesant.

 DOWNLOAD

 Deluxe Ski Jump 3 1.3

DOWNLOAD Carom3D 5.06 pc

Pret: Gratis | Platforma: | Licenta: Free | Limitari: Nici una

Carom 3D este un joc de biliard gratuit, online cu efecte 3D. Poti juca snooker, 6 bile, 9 bile sau orice alt joc de biliard si toate aceste gratuit.


Carom3D 5.06

Download Live BilliardsLive Billiards pc

Platforma: Windows | Licenta: Free to try

Simte emotia unui joc de biliard 3D.


 Live Billiards

Download Age of Empires III pc

Age of Empires III ofera jucatorilor un nou nivel de realism. Noul joc incepe de unde se termina Age of Empires II: Age of Kings, punand jucatorii in situatia de a cuceri, a explora si a coloniza Lumea Noua.


 Age of Empires III

Download Zoo Tycoon pc

Construieste-ti o gradina zoologica. Distreaza-te si anunta-ti si prieteni despre acest minunat joc


 Zoo Tycoon

Download Imperial Glory pc

Incercati schimbarea destinului lumii in timpul secolului 19.


 Imperial Glory Demo

Download Last Chaos Client pc

Pret: Gratis | Platforma: Windows 2000/ME | Licenta: Free | Limitari: Nici una

Last Chaos este un MMORPG gratuit, unde pot fi conectati simultan sute de jucatori, lupta si imbunatateste-ti tacticile de razboi.



 Last Chaos Client

Download Sah 100% Free Chess Board Game (shah)

Pret: Gratis | Platforma: Windows | Licenta: Free | Limitari: Nici una

Batalia pentru Rege a inceput. Un joc de SAH foarte realist fie ca esti incepator sau un jucator cu experienta. Jocul are o interfata grafica avansata si foarte prietenoasa.


 100% Free Chess Board Game for Windows

Download UFO Alien Invasion Tech Christmas Edition joc pc

In acest joc dvs, trebuie sa luptati impotriva invaziei extraterestrilor , acestia dorind sa puna stapanire pe pamant. Dvs si echipa de c ercetatori ii studiati pe ei , tehnologia si incerati sa aflati scopul lor


UFO Alien Invasion Tech Demo Christmas Edition

Download FreeCol 1.8.4 joc pc

Pret: Gratis | Platforma: Windows 2000/XP/2003 | Licenta: Free | Limitari: Nici una
 
 FreeCol este un joc de strategie, gratuit asemanator lui Civilization, in care jucatorul trebuie sa cucereasca o noua lume!
 
 
 FreeCol 0.8.4

Download Oblivion War Summons

Pret: Gratis | Platforma: Windows | Licenta: Free | Limitari: Nici una

Summon la arme! trece-ti la razboi! 20 de vraji pentru a crea creaturi summoned ce nu sunt limitate la un singur summon.


 Oblivion War Summons

Monopoly INT 5.04

Pret: Gratis | Platforma: Windows | Licenta: Free | Limitari: Nici una

Monopoly INT este un joc de zaruri pe o tabla realizata pentru o rezolutie de cel putin 1024x768. Scopul jocului este colectarea unui mare numar de bani. Exemplu: daca te-ai oprit in New York, click pe icon-ul jucatorului pentru a deschide menu-ul, apoi click pe steagul american pentru a cumpara proprietatea. Trebuie sa detii toate prorietatile dintr-o culoare pentru a cumpara cladiri (case si hoteluri), le poti vinde si poti lua chirie de la oricine sta pe proprietatea ta.


 Monopoly INT 5.04

Download Scorched 3D v42.1

Pret: Gratis | Platforma: Windows | Licenta: Free | Limitari: Nici una

Scorched 3D este un joc bazat pe clasicul joc DOS Scorched Earth "The Mother Of All Games".
Scorched 3D vine cu imbunatatiri cum ar fi posibilitatea de a juca via LAN sau Internet.
La primul nivel Scorched 3D este doar un joc de artilerie cu tancuri. Dar, Scorched 3D este mult mai complex decat atat, daca alegi asta. Poti castiga bani pe care sa ii investesti in achizitionarea de arme si accesorii. Poti juca cu pana la 24 de jucatori in acelasi timp. Dupa sfarsitul fiecarei runde (care se termina dupa ce moare toata lumea sau mai ramane in viata un singur jucator), trebuie sa cumperi diferite lucruri cu banii castigati din jocurile anterioare.

  1.  DOWNLOAD

 Scorched 3D  v42.1

Drive Angry 3D

Dupa ce fiica ii este ucisa, iar nepoata aflata inca in scutece ii este rapita de catre componentii unei secte de fanatici conduse de catre Jonah King, un barbat evadat din Iad pe nume Milton intelege ca are la dispozitie numai trei zile pentru a salva bebelusul de la sacrificare in prima noapte cu luna plina si pentru a razbuna moartea inutila a mamei fetitei. Ajutat de catre Piper, o chelnerita inteligenta si sexy care fura masina fostului iubit pentru a-i fi de folos lui Milton, justitiarul strabate tara in lung si in lat cu scopul de a-l gasi si de a-l anihila pe diabolicul Johah King, care considera ca destinul lui consta in sacrificarea copilului pentru a instaura iadul pe pamant. Desi lasa in urma o multime de cadavre imprastiate pe autostrada, misiunea lui Milton este ingreunata de faptul ca este urmarit de politie si de un criminal enigmatic cunoscut sub porecla de "Contabilul", care este trimis de catre Diavol ca sa il readuca in iadul din care a fugit pentru a-si cauta mantuirea spirituala.

* Titlu: Drive Angry 3D
* Producator: Millennium Films
* Data lansare (SUA): 25 Februarie 2011
* Data lansare (Romania): 25 Februarie 2011
* Perioda filmare: Martie 2010 - 15 Mai 2010
* Buget: 50,000,000 $

Your Highness

Thadeous este un print indolent si arogant, care si-a petrecut toata viata fumand marijuana, consumand bauturi alcoolice si avand aventuri amoroase cu femei de moravuri usoare, fiind gelos pe fratele sau mai mare pe nume Fabious, un cavaler viteaz si onest, care este mostenitorul tronului regatului si care isi demonstreaza zi de zi suprematia luptandu-se cu dragonii si alte creaturi mitice si salvand fecioarele de la moarte. Atunci cand Belladonna, logodnica virgina a lui Fabious, este rapita de catre vrajitorul Leezar, regele ii ordona mezinului Thadeous sa isi ajute fratele in misiunea de salvare a printesei si sa il insoteasca pe acesta in calatoria plina de pericole ce ar putea avea ca rezultat distrugerea regatului lor in cazul in care nu ar fi incununata de succes, amenintand sa il dezmosteneasca daca nu revine pe calea cea dreapta. Pe drum, Thadeous si Fabious o intalnesc pe printesa razboinica Isabel, de care fratele mai tanar se indragosteste si care se ofera sa ii ajute fara sa le marturiseasca adevaratul motiv care o determina sa se implice in misiunea lor de salvare.

* Titlu: Your Highness
* Producator: Universal Pictures
* Data lansare (SUA): 08 Aprilie 2011
* Data lansare (Romania): 08 Aprilie 2011
* Perioda filmare: Iulie 2009

I Am Number Four

Noua adolescenti cu puteri paranormale se refugiaza pe Terra dupa ce planeta lor denumita Lorien este distrusa de catre o rasa ostila de extraterestri. Desi sunt supravegheati de cate un paznic si protejati de o vraja ce nu permite sa fie ucisi decat in ordine numerica, cei noua extraterestri sunt urmariti pe Pamant de catre dusmanii care le-au cotropit planeta, iar primii trei sunt omorati in Malaezia, Anglia si Kenya. Cel de-al patrulea adolescent stie ca este urmatoarea tinta si ca este in pericol sa isi piarda viata, motiv pentru care se muta dintr-un oras in altul, isi schimba des identitatea si se ascunde printre elevii de liceu din localitatea Paradise - Ohio sub numele de John Smith. Dupa ce John Smith se indragosteste de o tanara fotografa pe nume Sarah Harte, se imprieteneste cu pamanteanul Sam si se integreaza perfect in comunitatea din Ohio, simte pentru prima data in viata ca are motive intemeiate sa inceteze sa fuga si sa lupte impotriva celor care il haituiesc, ajutat fiind de catre paznicul si mentorul lui Henri.

* Titlu: I Am Number Four
* Producator: Dreamworks Pictures
* Data lansare (SUA): 18 Februarie 2011
* Data lansare (Romania): 18 Februarie 2011
* Perioda filmare: 17 Mai 2010 - 17 August 2010

Black Death

In Anglia medievala, in perioada in care Ciuma a lovit pentru prima oara, un tanar calugar, pe nume Osmund, este insarcinat sa il conduca pe Ulric, un cavaler neinfricat, si grupul sau de mercenari in mijlocul unei mlastini indepartate. Misiunea lor este accea de a prinde si omor un necroman, care in cele din urma se dovedeste a fi o frumoasa si tanara femeie, Langiva. Aceasta era capabila sa readuca la viata orice corp. Osmund e macinat pe deoparte de dragostea fata de Dumnezeu si pe de alta parte de dragostea fata de o fata. Cosmarul calatoriei incepe in mometul in care Langiva is arata adevarata identitate satanica.

* Titlu: Black Death
* Perioda filmare: 20 Aprilie 2009 - ??

Fast Five

# Titlu: Fast Five
# Producator: Original Film
# Data lansare (SUA): 29 Aprilie 2011
# Data lansare (Romania): 29 Aprilie 2011
# Perioda filmare: 28 Iunie 2010 - 15 Octombrie 2010

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.

Jack Sparrow şi căpitanul Barbossa pornesc în căutarea iluzoriei Fântâni a Tinereţii, dar ei află că nu sunt singurii în căutarea acesteia. Ei vor trebui să lupte cu un oponent periculos, care dispune de o tehnologie net superioară săbiilor, flintelor, tunurilor şi corăbiilor celor doi piraţi: Blackbeard, un pirat cu renume, care este de asemenea în căutarea ei. Când căpitanul Jack Sparrow îşi intersectează traseul cu o femeie din trecutul său (Penelope Cruz), el nu este sigur dacă este dragoste sau dacă ea este un fals artist, nemilos care-l foloseşte pentru a găsi fantastica Fântână a Tinereţii. Când ea îl forţează la bordul navei "Răzbunarea lui Queen Anne", nava lui Blackbeard formidabilul pirat (Ian McShane), Jack se regăseşte într-o aventură neaşteptată în care el nu ştie de cine să se teamă mai mult: de Blackbeard sau de femeia din trecutul său...

* Titlu: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
* Producator: Jerry Bruckheimer Films
* Data lansare (SUA): 20 Mai 2011
* Data lansare (Romania): 20 Mai 2011
* Perioda filmare: 14 Iunie 2010 - 12 Noiembrie 2010

Thor

Marvel Studios isi extinde inca odata universul cinematografic cu un nou supererou: Thor. Aceasta aventura epica se petrece atat pe planeta noastra cat si pe taramul mitic din Asgard. In centrul povestii se afla Thor, un zeu foarte puternic, dar foarte arogant, care declanseaza inca odata un razboi antic. Thor este aruncat pe Pamant si fortat sa traiasca printre oameni ca pedeapsa pentru actiunile sale. Odata sosit aici, Thor invata ceea ce inseamna cu adevarat sa fie un supererou, mai ales atunci cand cel mai mare dusman al taramului din Asgard incearca sa invadeze planeta Pamant cu ajutorul fortelor intunericului.

* Titlu: Thor
* Producator: Marvel Studios
* Data lansare (SUA): 06 Mai 2011
* Data lansare (Romania): 06 Mai 2011
* Perioda filmare: 10 Octombrie 2010 - ?? (re-shoots)
* Buget: 150,000,000 $

Transformers: Dark of the Moon

Decisi sa se razbune pe Autobotii condusi de catre Optimus Prime pentru infrangerea pe care au indurat-o in precedenta confruntare, Decepticonii lui Megatron revin in actiune si declanseaza un nou razboi intre cele doua rase rivale de roboti. De data aceasta, Autobotii si Decepticonii sunt implicati intr-o periculoasa confruntare spatiala intre Rusia si Statele Unite ale Americii, iar tanarul Sam Witwicky, aliatul de nadejde al lui Optimus Prime si al Autobotilor Bumblebee, Ironhide, Sideswipe sau Ratchet, este constrans sa sara inca o data in ajutorul prietenilor lui roboti pentru a salva umanitatea. In anul 1969, componentii zborului spatial Apollo 11 au ajuns pe partea nevazuta a Lunii intr-o misiune strict secreta si au documentat existenta unei nave cybertroniene, ceea ce a confirmat teoria ca pamantenii nu sunt singuri in Univers. Dupa aproximativ 40 de ani, secretele acestei misiuni sunt dezvaluite, iar implicarea robotilor in infruntarea americano-rusa este dovedita.

* Titlu: Transformers: Dark of the Moon
* Producator: Hasbro
* Data lansare (SUA): 01 Iulie 2011
* Data lansare (Romania): 01 Iulie 2011
* Perioda filmare: 10 Iulie 2010 - 19 August 2010 (Chicago shooting)

Real Steel

O dramă despre un sport ce a devenit hi-tech, boxul, plasată într-un viitor apropiat, în care roboţi cu aspect umanoid luptă pentru distracţia publicului.

Hugh Jackman interpretează rolul unui fost luptător ce a pierdut şansa la titlu în momentul în care boxul între oameni devine un sport ilegal, deoarece este prea violent iar luptătorii din ring sunt înlocuiţi de roboţi de o tonă în greutate şi 2,5 metri înălţime, ce preiau acţiunea ringului de box. Charlie Kenton trebuie să supravieţuiască în această lume nouă a sportului. El căştigă atât cât să poată achiziţiona roboţi uzaţi în încercarea de a pregăti unul care să câştige titlul la această nouă categorie de box. Cu ajutorul fiului său nelegitim - Max , vor descoperi un robot care pare a câştiga mereu, iar acest lucru le dă speranţe pentru a ieşi învingători în luptele dintre roboţi. Aşa cum mizele cresc în luptele din ring, în ciuda sorţii, Charlie şi Max primesc o ultimă şansă de a reintra în cărţi.

* Titlu: Real Steel
* Producator: Angry Films
* Data lansare (SUA): 07 Octombrie 2011
* Data lansare (Romania): 18 Noiembrie 2011
* Perioda filmare: 14 Iunie 2010 - Septembrie 2010
* Buget: 80,000,000 $
* Site oficial: Real Steel

Batalia-Los-Angeles

De-a lungul timpului, o serie de obiecte zburatoare neidentificate au fost observate de catre localnici pe cerul Statelor Unite ale Americii, Argentinei, Coreei de Sud sau Angliei, insa nimic nu s-a comparat cu evenimentele petrecute in Los Angeles in anul 1942, atunci cand un OZN de culoare portocaliu pal a plutit deasupra orasului generand panica, determinand armata sa deschida focul asupra lui si ramanand infailibil in fata tirului de la sol. Este anul 2011 si omenirea se confrunta cu o invazie extraterestra de proportii careia nu stie cum sa-i faca fata, motiv pentru care marile metropole de pe Glob sunt distruse una cate una, Los Angeles-ul transformandu-se in ultima fortareata de rezistenta impotriva unei forte de origine necunoscuta. Dupa ce o multime de OZN-uri au cazut in apele Oceanului Pacific, o armata de alieni cu un comportament ucigas au macelarit localnicii si turistii de pe plaja si s-au indreptat catre orasul Santa Monica. Sergentul Nantz si plutonul lui de puscasi marini primesc misiunea de a salva civilii din Santa Monica si de a anihila armata extraterestra inainte ca invadatorii sa aiba timp sa intreprinda un atac - surpriza asupra Los Angeles-ului.

* Titlu: Battle: Los Angeles - Batalia: Los Angeles
* Producator: Columbia Pictures
* Data lansare (SUA): 11 Martie 2011
* Data lansare (Romania): 25 Martie 2011
* Perioda filmare: Septembrie 2009 - 11 Decembrie 2009
* Buget: 100,000,000 $
* Poze Battle: Los Angeles


Download OtsTurntables Free

Pret: Gratis | Platforma: Windows XP/Vista | Licenta: Free | Limitari: Nici una

 OtsTurntables Free este mixer virtual pentru muzica (Mp3, WAV, CD-uri) se comporta ca un mixer adevarat cu scratch-uri, ajusteaza tempo, ruleaza alta muzica pe fundal etc. si este 100% GRATUIT

Fi DJ la urmatoarea petrecere sau foloseste setarea Auto DJ si muzica iese deja mixata.




 OtsTurntables Free

Download Mixxx 1.7.1 program de remixat muzica

Mixxx este un program gratuit pentru mixat muzica.

Este realizat atat pentru DJ-ii amatori cat si pentru profesionisti.


Mixxx 1.7.1

Download AtomixMP3

AtomixMP3 este o unealta de mixare pentru MP3 ce permite mixarea pe calculator. AtomixMP3 
poate fi folosit live la o petrecere sau acasa pentru a inregistra propriile CD-uri mixate.



 AtomixMP3

Download Nero 9 Free

Pret: Gratis | Platforma: Windows XP / Vista / 7 | Licenta: Free | Limitari: Nici una
 
 Descarca si foloseste NERO gratuit.
Ultima versiune a celui mai renumit program de scriere/editare cd-uri si dvd-uri, o poti folosi acum gratuit.

Folosind Nero 9 acum poti creea si edita, converti si share-ui, arde CD-uri, DVD-uri, poti realiza back-up si iti poti proteja toate fisierele media totul dintr-o interfata usor de folosit.

Nota: Varianta gratuita a programului contine Ask toolbar, ce trebuie instalat pentru a folosi aplicatia.
 
 Nero 9 Free

Download SopCast 3.2.4

Pret: Gratis | Platforma: Windows | Licenta: Free | Limitari: Nici una
 
 Freeware SopCast transmite sute de programe TV live prin internet. SopCast oferă posibilitatea de a urmări jocuri de fotbal şi alte evenimente sportive.

Adoptand tehnologia P2P este foarte eficient si usor de folosit, lasa pe oricine sa devina telespectator fara a mai fi nevoie sa se cheltuie pe server si pe bada. Utilizatorul isi poate realiza propriile statii TV. Cu ajutorul lui SopCast se pot multumi pana la 10.000 de utilizatori online cu un computer si o conexiune la Internet.
 

Download VideoPad Video Editor 1.0

Pret: Gratis | Platforma:  | Licenta: Free | Limitari: Nici una
 
 VideoPad este o aplicatie profesionala pentru editarea video, cu VideoPad puteti sa realizati propriile filme.
Aceast program va permite sa importati numeroase formate video inclusiv .avi, .wmv, .3gp, .wmv, .divx etc. sa le aplicati diferite efecte, sa modificati, sa taiati, adauga voce sau muzica pe fundal.
VideoPad este complet gratuit. Conceput sa fie usor de folosit si intuitiv puteti sa il folositi imediat cum il instalati.


* Contine foarte multe efecte
* Puteti sa va modificati filmele personale
Suporta multe formate media:

* Video: avi, mpeg, wmv, divX, Xvid, mpeg1, mpeg2, mpeg4, mp4, mov, asf, vob, ogm, .3gp, H.264, RM si multe altele
* Imagini: bmp, gif, jpg, jif, jiff, jpeg, exif, png, tif, tiff, psd, tga, pcx, jp2, wmf, ico
* Audio: wav, mp3, mp2, mpga, m4a, ogg, avi, mid, flac, aac, wma, dct, au, aiff, ogg, raw, msv, dvf, vox, cda, atrac, gsm, dss, sri, shn, dss, msv, wmv si multe altele.

Exporta in urmatoarele formate:

* DVD, CD, Blu-ray Discs, HD-DVD
* Video : avi, wmv, asf, mpg, 3gp, mp4, mov, iPod, iPhone, PSP, Mobile Phone, Pocket PC
 
 
 VideoPad Video Editor 1.0

Download Free FLV Converter 6.6.4

Pret: Gratis | Platforma: Windows | Licenta: Free | Limitari: Nici una
 
Free FLV Converter 6.6.4 Cauta si descarca filme gratuit de pe YouTube, DailyMotion, Google Video sau MetaCafe.

Acest program gratuit iti permite sa cauti pe 'YouTube', 'DailyMotion', 'MetaCafe' si 'Google' video-uri fara sa fie deschis browserul si poti chiar sa vizualizezi video-urile cu video player-ul incorporat.

Free FLV Converter iti permite sa iei si sa salvezi cu usurinta video-urile dorite. Acest program poate converti video-urile in format Avi, Ipod, Iphone, 3GP sau Psp.

Acest program iti poate converti toate video-urile (divx, xvid, mpeg, dvd, avi...) in format FLV video (Flash video) cu un creator de pagini HTML automat. Tu doar va trebui sa iti pui pagina pe internet pentru a arata si altora video-urile tale.

Download Codec for Windows 8.3p

Codec for Windows 8.3pUn pachet de codec-uri avansat ce contine codec-urile esentiale pentru rularea celor mai populare formate media.

Se instaleaza foarte usor si este complet gratuit.

Include:

* CoreAVC� Video Codec
* DivX Codec
* XviD
* CoreAAC Audio Decoder
* AC3Filter
DOWNLOAD

Download Unstoppable Copier 4.1

Un program care poate citi si copia cd-urile zgariate. Acest program este asemanator cu BadCopy.

Recupereaza fisiere de pe cd-urile stricate. Permite copierea fisierelor de pe cd-urile cu probleme cum ar fi cele zgariate sau cele care dau erori la citire. Programul va incerca sa recupereze fiecare portiune a unui fisier si sa uneasca bucatile citite.

Unstoppable Copier 4.1

DOWNLOAD

Download Need for Speed Carbon joc pentru pc

Cu Need for Speed Carbon puteti patrunde intro lume plina de pericole si adrenalina a curselor de strada.

Tu si echipajul tau trebuie sa concurati intr-o cursa pe viata si pe moarte pe strazile orasului.
Batalia finala a jocului se da in Carbon Canyon, unde teritoriile si reputatia pot fi pierdute la fiecare curba. Cu Need for Speed Carbon puteti personaliza orice masina folosind tehnologia Autosculpt .
Need for Speed Carbon
DOWNLOAD

Download Ford Racing 3 joc pentru pc

Un joc special creeat pentru pasionati masinilor Ford, dar si pentru cei ce vor un joc pe cinste.... priviti imaginea alaturata... Ford Racing 3 Demo
DOWNLOAD

Download Track Mania Nations ESWC joc full pc

Track Mania Nations ESWCEste un joc de F1 care contine si echipa Romaniei.
Este inrudit cu TrackMania Sunrise si altele.


DOWNLOAD

Download Cross Racing Championship Demo joc pc

Utilizand generatia urmatoare, motorul masinii da fiori conducatorului, jocul fiind unul cat se poate de real si avand peste 60 de curse, pornind de la nivel muntos pana la plaja. Cross Racing Championship Demo 1.10

DOWNLOAD

Download Super Mario Bros. X joc full pc

Va mai amintiti Super Mario?

Super Mario Bros. X este un bun remake dupa jocul devenit clasic.

Super Mario Bros. X


DOWNLOAD

Download Flyff joc full pc

FlyffLa inceput, cinci fiinte cu puteri nelimitate au creat o lume. O lume fara frica, fara ura si fara pericole.

Au creat tinutul cunoscut ca Roika.

Cand au terminat de creat lumea sa-u uitat la munca lor si au simtit ca ceva lipseste. Pana cand, au aparut Dwarpetii si umanoizii. Zeiil au aprobat in tacere, iar lumea lor parea acum perfecta.

Timp de generatii, cei cinci creatori ai lui Roika au zambit impacati. Multumiti de creatia lor ca niste parinti mandrii, priveau cum lumea creste. Zeii au impjns stelele peste cerul noptii pentru a lumina orasele Dwarpetilor si au dansat prin cer in ritmurile cantecelor lor. Apoi, fara niciun avertisment s-au hotarat sa plece.


Inainte de a pleca au facut doua lucruri.

Le-au inmant toate secretele Dwarpetilor si au creat-o pe zeita Rhisis, pentru a veghea peste Roika si peste toata viata din ea.

Pentru un timp, lucrurile au mers bine. Dar, singura pe o planeta pe care de abea o stia , Rhisis a simtit nevoia de a-si crea propria viata. A creat trei vietati, si a pus in fiecare cate ceva din ea.

Bubble era bunatatea lui Rhisis, dragostea ei pentru fiintele care au creat-o si dragostea pentru viata pe care aceste fiinte au creat-o. Iblis era apatia lui Rhisis, indiferenta ei pentru Roika, si pentru ce s-ar intampla daca ar pleca. Shade era ura lui Rhisis, rusinea ei de a fi lasata in urma, frica ei de a fi amestecata cu fiinte pe care nu le-ar intelege niciodata.

Distrugerea lui Roika a inceput cu ura.

Shade, intr-o asteptare de a distruge toata viata de pe Roika, i-a mutat pe toti intr-un colt de lume si folosit toata puterea de care era capabila a trimis un val urias care a acoperit lumea. Oamenii au fugit la Dwarpeti si, cu ajutorul lor, au construit pesteri, orase si mine pentru a se proteja. Shade a realizat ca viata nu s-a terminat cum spera si a incercat sa intre in mintea Dwarpetilor, pentru a le fura secretele zeilor si pentru a distruge majoritatea Dwarpetilor.

Shade a creat o rasa de creaturi numita Masquerpets pentru a distruge pe oricine ii iesea in cale.

Bubble, auzind plansetele oamenilor i-a atacat pe Masquerpeti si a impartit pamantul in patru bucati.

Iblis a privit, nefacand nimic, nespunand nimic. Ochiul stang, albastru, scanteia ca al unui copil, in timp ce ochiul drept, violet, privea lung in necunoscutul lumii.

Oamenii ramasi s-au inarmat, pregatiti sa faca fata Masquerpetilor.


DOWNLOAD


 

Download Silkroad MMORPG gen metin full pc

Silkroad OnlinePrima experienta pe care o va avea jucatorul este descoperirea unei lumi care asteapta sa fie explorata, o aventura progresiva constanta.

Silkroad Onlineeste un MMORPG (Massively Multiplayer Online RPG) care plaseaza jucatorul in China antica, in Islam si in civilizatia europeana. Drumul Matasii, a fost pe scurt, o poarta economica si culturala. Rutele conectate intre Asia antica si Europa au disparut intr-o istorie uitata de glorie si aventura.


Silkroad iti este deschis. Depinde de tine daca vei castiga bani din negot, devii un lup singuratic si descoperi noi tari sau joci un rol activ de gardian care pastreaza pacea pe Drumul Matasii.

Alte postari