Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.

Jack Sparrow şi căpitanul Barbossa pornesc în căutarea iluzoriei Fântâni a Tinereţii, dar ei află că nu sunt singurii în căutarea acesteia. Ei vor trebui să lupte cu un oponent periculos, care dispune de o tehnologie net superioară săbiilor, flintelor, tunurilor şi corăbiilor celor doi piraţi: Blackbeard, un pirat cu renume, care este de asemenea în căutarea ei. Când căpitanul Jack Sparrow îşi intersectează traseul cu o femeie din trecutul său (Penelope Cruz), el nu este sigur dacă este dragoste sau dacă ea este un fals artist, nemilos care-l foloseşte pentru a găsi fantastica Fântână a Tinereţii. Când ea îl forţează la bordul navei "Răzbunarea lui Queen Anne", nava lui Blackbeard formidabilul pirat (Ian McShane), Jack se regăseşte într-o aventură neaşteptată în care el nu ştie de cine să se teamă mai mult: de Blackbeard sau de femeia din trecutul său...

* Titlu: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
* Producator: Jerry Bruckheimer Films
* Data lansare (SUA): 20 Mai 2011
* Data lansare (Romania): 20 Mai 2011
* Perioda filmare: 14 Iunie 2010 - 12 Noiembrie 2010

Un comentariu:

Filme Online spunea...

am fost sa vad filmul,la cinema city bacau ,3d ,filmul bestial ,este combinat bn toate felurile actiune,aventura,fantastik,si cimedie ,claritatea de 10 ,bestial filmul ,trebuie neaparat sa va uitati la cinema,creca o sa fie un bluckbusters ce sa zik felicitari:):)

Alte postari