Cauta in baza noastra de date... (nu merge mereu corect)

muzicaok.blogspot.com

Acest blog este DoFollow! Nu faceti spam, comentati direct la subiect cu nume real, fiecare comentariu facut i-ti aduce un backlink daca ai site!

Download Call of Duty 4 pentru pc

Call of Duty 4: Modern Warfare este primul joc din seria Call of Duty a carui actiune nu va mai avea loc in Al Doilea Razboi Mondial. Jocul este dezvoltat de Infinity Ward si va fi lansat de Activision in jurul datei de 30 Octombrie 2007 pentru platformele PC, Xbox 360, PlayStation 3, si Nintendo DS.Call of Duty 4 Modern Warfare

Actiunea lui Call of Duty 4 este plasata in Orientul Mijlociu si in Europa de Est avandu-l la baza intrigii pe Zakhaev, un nationalist rus care incearca sa-si aduca pamantul natal inapoi in vremea Uniunii Sovietice. Impreuna cu un aliat din Orientul Mijlociu, Al-Assad, incearca sa distraga atentia serviciilor americane de la operatiunile lor din Rusia.
Serviciile britanice si rusesti il monitorizeaza pe Zakhaev si reusesc sa desluseasca planurile sale cu adevarat.

Modul de lupta

Povestea jocului este spusa din punctele de vedere ale unui soldat SAS britanic, al unui soldat din trupele rusesti Spetsnaz si din partea unui puscas marin american din trupele SEALs.

Jucatorii se vor angaja in diferite tipuri de lupta, de la razboiul urban pana la asaltul navelor marine. Soldatii vor avea mai multe tipuri de arme si tehnici militare moderne. Vor fi niveluri in care gamerii vor avea ocazia sa conduca tancuri prin satele Orientului Mijlociu si chiar sa se angajeze in lupte aviatice avand la dispozitie cele mai noi modele de elicoptere.

Call of Duty 4: Modern Warfare va avea un nou mod care se va chema "Realism Mode". In acest gen de joc, o singura impuscatura in piept sau in cap poate fi fatala, pe cand o impuscatura in picior poate cauza prabusirea personajului la pamant.

Grafica jocului va avea efecte spectaculoase, surse afirmand ca va fi folosita tehnologia DirectX 9 si vor fi folosite mai putine poligoane. Transpiratia, distorsiunea caldurii in explozii si chiar cea emanata de motoarele vehiculelor vor contribui la realismul si efectele vizuale in Call of Duty 4.

Niciun comentariu:

Alte postari